2013. október 29., kedd

Tintaszint jelzés kikapcsolása Canon PG-37, PG-40, PG-50, CL-38, CL-41, CL-51

Nyomtatás töltött vagy utángyártott Canon PG-37, CL-38 ,PG-40, CL-41, PG-50,  CL-51 patronokkal
Ha az utángyártott patronokat a nyomtatóba helyezzük, első nyomtatásnál a gép figyelmeztet hogy a patronok ki lettek cserélve. Kattintsunk az (OK) gombra.

Az ez után felbukkanó ablak figyelmeztet, hogy a tintaszint kijelzés nem fog működni a nem eredeti tintapatronnál. A nyomtatón levő papírtovábbító gomb megnyomása után kattintsunk az (OK)-ra. (A papírtovábbító gomb általában a bekapcsoló gomb mellet lévő másik -fordított háromszög- nyomógomb.)

Amennyiben a másik patront is kicseréltük, újra nyomjuk meg a nyomtatón levő papírtovábbító gombot, és kattintsunk az (OK) gombra.

Ezt a műveletet csak egyszer kell végigcsinálni, ezután a nyomtatás zavartalanul működik. Mivel a gép nem érzékeli -vagyis figyelmen kívül hagyja-  a töltött patron tintaszintjét, ezért ha a nyomtatási képen csíkozást, tintakihagyást veszünk észre, újra kell tölteni a patront.
Arra azonban vigyázzunk, hogy amikor kifogy valamelyik patron, a színesen belül valamelyik szín(!), akkor hagyjuk abba a nyomtatást, mert ha üresen erőltetjük a nyomtatást, a fej kiéghet, ami végzetes hibát okoz a patronban. Ebben az esetben már a patron nem is javítható!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése